Breskvar

Teniška šola

V Teniški akademiji Breskvar vzgajamo aktivne tekmovace v tenisu. Med najboljšimi, ki so se oz. se še vedno kalijo pod budnim očesom naših trenerjev so tako med drugim Živa Grašič, Petra Rampre, Andrej Kračman, Janez Semrajc in drugi, pred pomembnimi turnirji pa se pri nas pripravljata tudi Blaž Kavčič in Polona Hercog.

Teniških osnov se lahko pri nas učijo že predšolski otroci, za katere organiziramo teniški vrtec. Tu bodo najmlajši razvijali svoje gibalne spretnosti ter se preko igre naučili teniških osnov.

Za šolarje in starejše organiziramo teniško šolo, ki poteka v majhnih skupinah. Skupine oblikujemo tako, da so si igralci kar najbolj enakovredni, s čimer jim omogočimo še boljši napredek. V našem klubu so dobrodošli tako rekreativni igralci tenisa, kot tisti, ki se želijo poizkusiti v tekmovalnem tenisu. Dolgoletne izkušnje in odlični uspehi nam omogočajo, da tekmovalcem v našem klubu nudimo vso potrebno podporo. Poleg treninga v dvorani nudimo tekmovalcem z višjimi zahtevami tudi treninge na tekmovalni trdi, kakor tudi na peščeni podlagi. Za udeležence teniške šole in tekmovalce organiziramo tedenske treninge kondicijske vadbe, vsako pomlad pa tudi teniške priprave v Portorožu.

Teniška šola in teniški vrtec potekata od septembra do konca junija, v poletnih mesecih pa organiziramo tudi teniške kampe. V juliju in avgustu tako v Ljubljani izvajamo dopoldanske in celodnevne enotedenske kampe, kakšen poletni teden pa organiziramo tudi teniški kamp v Bovcu. V Bovcu se lahko na teniških kampih pridružijo tudi odrasli igralci tenisa, tako da so tovrstni kampi primerni za vso družino, poleg tenisa pa Bovec ponuja tudi možnosti za druge aktivnosti v naravi.

Poleg omenjenih aktivnosti so tako tekmovalcem, kot tudi rekreativcem v vseh starostnih obdobjih na voljo tudi individualni treningi s trenerjem, ki so v celoti oblikovani glede na Vaše želje in potrebe.

CENIK treningov na mesec:
1x tedensko (60 minut)             -           60   EUR
2x tedensko (60 minut)             -           110 EUR
1x tedensko (90 minut)             -           90   EUR
2x tedensko (90 minut)             -           170 EUR
3x tedensko (90 minut)             -           240 EUR
4x tedensko (90 minut)             -           320 EUR
5x tedensko (90 minut)             -           320 EUR

V ceno je vključen tudi najem dvorane čez celo leto. Zaradi dvorane treninge (tudi v primeru slabega vremena) vedno odrealiziramo.
V skupini so maksimalno 3-4 otroci.

Tekmovalci, ki so uvrščeni na lestvici TZS v posamezni kategoriji, imajo popust na treninge:
1.-2. mesto:  40%
3.-4. mesto:  30%
5.-8. mesto:  20%

Za več informacij nas obiščite v klubu, pokličite ali pa nas povprašajte po e-pošti.